🏠 / Blog / #TeatreDeProp 21/22: traca final per tancar temporada!

#TeatreDeProp 21/22: traca final per tancar temporada!

Els dos propers caps de setmana tenim funció a La Tramolla

Al maig acaba la temporada 21/22 de #TeatreDeProp a La Tramolla, que tornarà a la tardor. Però la despedida serà sonada: dos caps de setmana seguits amb funció!

Per començar, aquest mateix dissabte a les 20:30h, la companyia vallesana Fata Morgana Teatre ens porta “Peces”, de Pol Borrell Falcó, un espectacle format per diferents peces de microteatre en en continu procés de canvi.

Per la funció de Mollet ens han preparat històries molt diferents: la d’un productor que vol aconseguir el permís d’un comissari de policia per fer un programa televisiu sobre l’ofici del segon; un jove irlandès que, fa cent anys, es debatia entre assassinar un col.laboracionista per contribuir a una Irlanda lliure; la conversa de tres amigues que s’acalora a causa de les copes que van prenent; un joc sobre la possessió i la traïció;  la de dues persones a dos extrems oposats d’un mur que els separa ideològicament i que no els permet comunicar-se; o la d’uns actors que parlen sobre el món i el seu ofici.

I com a cloenda de la temporada, diumenge 29 de maig estrenarem “Salai, el deixeble estimat”, un espectacle del jove actor molletà Pau García Morillas creat en residència a La Tramolla que es centra en la controvertida figura del principal deixeble del gran mestre del renaixement Leonardo da Vinci.

Les entrades pels dos espectacles es poden reservar online a la nostra botiga, i tenen com sempre un cost de 12€ per al públic general i 10€ per a socis i sòcies de La Tramolla.