🏠 / Blog / Torna l’espectacle a La Tramolla amb la màgia de prop (clandestina!) de Pau Segalés
|

Torna l’espectacle a La Tramolla amb la màgia de prop (clandestina!) de Pau Segalés

magiaclandestinaRGB

Els darrers mesos ens hem vist obligats a cancelar moltes activitats degut a restriccions canviants, i en més d’una ocasió hem arribat a no saber si podíem programar una activitat o no, perquè ni les administracions acabaven de posar-se d’acord en el que havien prohibit.

És per això que, a l’hora de pensar en com reprendre la programació d’espectacles de La Tramolla, hem decidit fer-ho clandestinament.

Sí, t’estem anunciant un espectacle clandestí: si reps aquesta informació, no li expliquis a ningú!

 

 

 

 

 

Aquells i aquelles poquíssimes afortunades que se n’assebentin i reservin entrada per mail o whatsapp (info@latramolla.cat o 717 712 483, a 15€, o 13 si sou socis de La Tramolla), podran acostar-se amb molta discrecció el proper dijous 25 de març a les 20:30h al C/Santa Bàrbara 5 de Mollet, i, si saben la contrassenya adequada i no hi ha policia pels voltants, potser podran entrar a gaudir amb d’un nou espectacle de màgia de prop a càrrec del molletà Pau Segalés.

 


 

A l’abril, tallers de màgia per a joves i adults

INSTAGRAM2Pau Segalés serà també l’encarregat de dirigir dos intensius de màgia per a joves i adults al mateix centre d’art i creació molletà. Es realitzaran els divendres del 9 al 30 d’abril, de 19 a 20h per a joves amb un cost de 44€, i de 20 a 21:30h per a adults amb un preu de 59€ (el material necessari està inclòs al preu del taller).

Les places son molt limitades, i qui estigui interessat ja pot inscriure’s contactant amb l’escola!

Entrada similar