🏠 / Blog / Tornem al cole!

Tornem al cole!

slider19-20

Arriba setembre, i obrim el teló de la nostra 6a temporada! Aquí trobareu tota la informació referent a l’inici de curs:

LA MATRÍCULA

Tots i totes les que us vulgueu apuntar a algun dels cursos regulars (tant si sou nous com veterans) heu de passar per secretaria a omplir i signar la fitxa d’inscripció. Si vau fer la preinscripció abans de l’estiu teniu la plaça reservada, però heu de venir igualment a formalitzar la inscripció.

 

PREUS

– Alumnes nous: 25€
– Alumnes d’anys anteriors: aquest any us demanarem una renovació de matrícula de 10€ degut a les despeses d’adequació del nou local.

I un any més, mantenim congelades les quotes, excepte en un cas: els tallers de 3h setmanals pujaran 1€, de 58 a 59€/mes. Tota la resta, igual que sempre!

 

CALENDARI DE MATRICULACIONS

Estarem a la vostra disposició a secretaria per fer les matrícules a partir del dilluns 2 de setembre de 16:30 a 20:30h. Com cada curs, us recomanem que ens vingueu a veure la primera setmana de setembre, per evitar les aglomeracions típiques dels primers dies de classe 😉

 

INICI DE CLASSES

  • Les classes de DANSA començaran el dijous 12 de setembre.
  • Les classes de TEATRE i YOGA començaran el dimarts 1 d’octubre.

 

INAUGUREM EL CURS AMB TEATRE DE TITELLES!

WhatsApp Image 2019-09-01 at 12.47.57(1) WhatsApp Image 2019-09-01 at 12.47.57Per celebrar l’inici del nou curs, el mateix dijous 12 de setembre a les 18h, acollirem la pre-estrena de La Sirena Hidràulica, el nou espectacle de la Cia MATITO, que s’estrenarà oficialment a les festes de la Mercè. L’espectacle es farà a la sala de mostres de l’escola, a taquilla inversa, i tota la recaptació anirà destinada a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer.

Ens veiem molt aviat!

 

 

 

I aquí teniu la oferta de tallers regulars d’arts escèniques a La Tramolla pel curs 2019/20:diptic-urban-web

 

diptic-clacont-web

 

diptic-teatre-web

 

Per a qualsevol dubte o informació, us esperem al C/Santa Bàrbara 5 de Mollet del Vallès les tardes de 16:30 a 20:30h. També ens podeu contactar per e-mail a info@latramolla.cat o per Whatsapp al número 717 71 24 83