🏠 / Blog / Tornen els “Dijous Clandestins” de La Tramolla!
| |

Tornen els “Dijous Clandestins” de La Tramolla!

(Aquest missatge s’autodestruirà)


Durant les properes tres setmanes, cada dijous a les 20:30h tornarem a organitzar d’amagat i en un espai sense confirmar (però que al final sempre està al mateix lloc) els nostres famososDijous Clandestins!

En aquesta mini-segona temporada comptarem amb dos plats forts: la música de T-NUE, projecte del duo artístic que formen Diego Castro i Marc Alexandri, i la màgia d’Oscar Sánchez i el seu espectacle “Sense Guió”.

El dúo ens ha preparat un concert acústic per aquest dijous 25 de novembre, i la desembre la màgia agafarà el relleu.

 

Però com ja saben els espectadors de la temporada passada, en un “Dijous Clandestí” pot passar de tot, i només aconseguir entrar a la sala ja pot ser tota una aventura. Sort que contimuem comptant amb la impagable ajuda de la Bodega Segalés, (impagable perquè no la paguem, és clar) que permetrà als cansats aventurers i aventureres rehidratar-se convenientment al final del camí. Només quan això succeeixi podrem començar a acostumar-nos a la tènue (eh? eh? Tènue! Com la banda que… d’acord, ja callo…) ehm… la tènue llum de… algú sap com es deia “candilejas” en català? Veus? Ara ja m’he perdut! (perdó).

 

Doncs ja ho saps! Si vols venir, reserva com sempre la teva entrada enviant un correu a info@latramolla.cat o un whatsapp al 717 712 483 i prepara’t per passar un vespre d’allò més espectacular.

 

 

Dijous 25 de novembre

20:30h, Sala Clandestina de La Tramolla

T-NUE
Diego Castro i Marc Alexandri en concert

Un concert acústic amb cançons pròpies directes des del cor. Música fresca, amb un color tènue i actual per a tots els públics.

TNEU_SENSEGUIO_TWITTER25N

 

 

Dijous 2 i 9 de desembre

20:30h, Sala Clandestina de La Tramolla

“SENSE GUIÓ”
Espectacle de màgia amb Oscar Sánchez

Goses entrar en un món màgic i inoblidable? 50 minuts de màgia de prop que atrapen a l’espectador.

TNEU_SENSEGUIO_TWITTER2

 

 

RESERVA LES TEVES ENTRADES

(sense que s’enteri qui no s’ha d’enterar)

enviant un mail a info@latramolla.cat o un whatsapp al 717 712 483

 

Entrada similar