L’Ana Celdrán Acerete (a.k.a Nita) té 23 anys i des del 2007 que ha estat treballant a l’escola de dansa i teatre La Tramolla -anteriorment Clack Art-. En aquest espai esdevé professora de Hip Hop per a totes les edats. D’altra banda, ha coordinat i realitzat espectacles amb l’escola, a més de portar part de la gestió i organització d’aquesta, coordinant tota l’àrea de dansa en l’actualitat. A més, ha realitzat diferents tallers i cursos esporàdics de Hip Hop a diferents espais com centres cívics, escoles i instituts, centres d’atenció social…

La seva formació en dansa ha estat principalment en Hip Hop. En aquest sentit, es forma des del 2004 a diferents espais de l’àrea de Barcelona amb un dels principals referents estatals de dansa Hip Hop: Misty-k. Però a més porta a terme una formació esporàdica en Dancehall, House Dance, i Popping. En tercera instància, tracta de realitzar diferents workshops i tallers amb referents internacionals com en Junior Boogaloo, Brian Footwork Green, Hiro, Loose Joint,… d’entre altres.

En última instància completa el seu currículum amb un batxillerat en Arts i un Grau en Sociologia per la UAB. En una combinació de la seva formació artística i acadèmica, s’interessa especialment per l’àmbit de l’educació, sentint un especial interès per l’expressió artística en general, concebent aquesta com a eina important en els processos -col·lectius i individuals- de creixement i desenvolupament, així com de comunicació i diàleg, entre d’altres.

A La Tramolla:

Coordinadora de l’Àrea de Dansa i professora de Dansa Urbana