🏠 / Blog / Coneix a l’Ana i el Ferran: l’equip directiu de La Tramolla

Coneix a l’Ana i el Ferran: l’equip directiu de La Tramolla

nitaferran1Us presentem a l’equip directiu de La Tramolla, dos joves molletans  del món de les arts i l’educació, i amb molta energía i ganes de construir un espai per aprendre, crear i estendre la cultura a la nostra ciutat.

El director de la Tramolla, que també s’encarregarà de coordinar l’àrea de teatre, és el Ferran Jimenez. El Ferran té 31 anys, viu entre Mollet i Barcelona, i s’ha dedicat des de sempre al teatre i a l’educació, sigui com a actor, director, mestre, dinamitzador o formador de formadors. Podeu veure una mica més del seu currículum aquí.

Completant l’equip tenim a l’Ana Celdrán, que serà la coordinadora de l’àrea de dansa de l’escola. L’Ana (aka Nita) és una “vella coneguda” de l’espai, pequè encara que només tingui 23 anys, ha estat membre del grup de mestres de ClackArt des de la seva fundació l’any 2007. És professora de Dansa Urbana i Sociòloga, i també s’ha interessat sempre per aquest camp on  s’uneix l’art i l’educació. En aquesta pàgina trobareu un petit resum del seu currículum.

Doncs ja ens coneixeu una miqueta més! A partir de l’1 de setembre, si us passeu per La Tramolla, sempre trobareu a l’Ana o al Ferran, i els dos estaran a la vostra disposició per qualsevol consulta o qüestió relacionada amb el vostre procés d’aprenentatge.

Perquè com va dir el mestre, ningú educa a ningú, i ningú s’educa sol: volem ajudar-vos a aprendre, i volem aprendre amb vosaltres. Us esperem!

nitaferran2