🏠 / Blog / Novetat! Canvis en l’àrea de Dansa Urbana pel curs 2017/18

Novetat! Canvis en l’àrea de Dansa Urbana pel curs 2017/18

Aquest nou curs arriba carregat de novetats, que anirem explicant-vos poc a poc. I comencem per una de les més importants!

Aquest any l’àrea de Dansa Urbana de La Tramolla es modifica amb l’objectiu d’oferir als i les nostres alumnes una formació més completa en les diferents tècniques i estils d’aquest corrent artístic. Més professors, noves assignatures, més companyies, i una nova organització curricular, que continuarà evolucionant en els propers anys seguint el creixement i les necessitats de l’alumnat.

 

Equip de professors

Comencem amb una notícia que ens posa una mica tristos: la nostra estimada Sonia Sánchez no continuarà donant-nos classe aquest curs: se’ns ha mudat una mica lluny, però ens ha promès que ens vindrà a visitar (y más te vale que sea pronto, eh Sonia? 😉 ).

 

Així doncs, renovem l’equip de professors de Dansa Urbana, amb l’Ana Celdrán de nou com a coordinadora de l’àrea i professora de Hip Hop, i dos fitxatges estrella: Adri Doe com a professor d’Old Styles (popping i locking) i Artis com a professor de Breakdance.

 

Pla d’estudis

El nou pla d’estudis es divideix en tres nivells:

 

Infantil

El grup infantil, que suposa la primera aproximació al món de la dansa urbana, continuarà centrat en les tècniques del Hip Hop, amb dues classes setmanals d’una hora a càrrec d’Ana Celdrán. Per al curs 2017/18, l’horari d’aquest grup serà els dilluns i dimecres de 18:30 a 19:30h.

 

Junior

A partir dels 12 anys, els i les alumnes del grup junior continuaran amb una formació comuna de Hip Hop a càrrec d’Ana Celdrán d’una hora setmanal (per al curs 2017/18, els dilluns de 19:30 a 20:30h). A més, qui vulgui completar la seva formació podrà apuntar-se a un taller optatiu cada quadrimestre de 1h30m setmanals, on s’introduirà als alumnes en diferents estils de dansa urbana de la mà de professors especialistes.

 

Per aquest curs, els tallers complementaris d’Urban Junior son:

  • Primer quadrimestre (del 12 de setembre al 2 de febrer)

Old Styles (popping i locking) amb Adri Doe

Dimarts de 19 a 20:30h

 

  • Segon quadrimestre (del 5 de febrer al 21 de juny)

Breakdance amb Artis

Dijous de 19 a 20:30h

 

Junior nivell avançat (MAD GOATS)

El grup de nivell avançat, lligat a la companyia Mad Goats, seguirà el mateix esquema de treball explicat anteriorment, amb una classe d’una hora setmanal de Hip Hop, més una hora i mitja setmanal d’altres estils, en tallers que aniran canviant cada quadrimestre.

Per entrar al grup avançat és necessari haver cursat prèviament el curs d’Urban Junior.

 

L’oferta formativa de dansa urbana de La Tramolla es completa amb el GRUP PREMIUM, els diumenges de 19 a 20:30h, per a majors de 30 anys sense experiència prèvia en el món de la dansa.

 

Companyies

Aprenem per ballar, i ballem per gaudir nosaltres mateixos, però també per fer gaudir a un públic, per expressar-nos, per comunicar. És per això que a part de les classes, a La Tramolla volem fomentar la creació de companyies de dansa dels i les nostres alumnes. Aquest curs tornen les veteranes, amb alguna novetat!

 

  • MAD GOATS

La primera companyia de la nostra escola, que ve de l’etapa de ClackArt, continuarà, com no podia ser d’una altra manera, sota la direcció d’Ana Celdrán, i tornarà a participar en diversos certàmens i festivals.

 

  • MAD’TRIARCAS

La nostra companyia PREMIUM torna per segona temporada, amb molt de ritme i diversió! Si tens més de 30 anys i el cos se’t mou sol, vine a provar un diumenge a la tarda, i segur que repetiràs.

 

  • JUNIORS EXTRA

Un espai que vam obrir l’any passat per aquells i aquelles alumnes del grup Junior que volen fer un pas més en la seva formació, i que aquest any tornem a proposar amb la voluntat d’assentar les bases d’una futura companyia estable.

 

  • DUOS URBANS

La darrera novetat del curs (de moment): obrim un espai per treballar duos coreogràfics urbans, adreçat als alumnes del grup avançat. Ja tenim ganes de veure les seves creacions!

Entrada similar