🏠 / Blog / La Tramolla crea un grup vocal infantil dirigit per Òscar Bretau

La Tramolla crea un grup vocal infantil dirigit per Òscar Bretau

El primer projecte del nou grup serà muntar un recital amb les cançons del musical “El Petit Príncep” de Manu Guix

WhatsApp Image 2022-01-24 at 14.42.00

Aquest mes de febrer el centre d’art i cultura La Tramolla de Mollet del Vallès obre un nou grup de cant i tècnica vocal adreçat a nens i nenes a partir dels 8 anys.

Sota la direcció d’Òscar Bretau, els i les participants aprendran a preparar des de zero tot el procés necessari per cantar en directe: escalfar la veu, conèixer les cançons, interpretar-les, treballar la tècnica vocal, saber cantar com a solistes i també treballar en equip i aprendre a cantar en grup a tres veus. Sabrem respirar, cantar sense fer-nos mal, aprendre melodies diferents a les que estem acostumades i tocarem alguna cosa de llenguatge musical.

Òscar Bretau és músic, cantant, actor i professor, director del grup vocal TNT, conegut per les seves participacions en programes de TV com “Oh Happy Day” o “La Voz”. Col·labora amb La Tramolla des de fa dos anys, on dirigeix el grup de Teatre Musical per a Adults, ofereix classes individuals de cant i tècnica vocal, forma part del projecte “Hairspray” encarregant-se de la part musical, i és també formador a l’Escola Joan Abelló dins el projecte “Teatre a l’escola per descobrir i transformar el nostre món”, on aquest dijous donarà una conferència sobre Teatre Emocional. 

Per als i les interessades en el nou projecte, La Tramolla organitza una classe oberta el proper dijous 3 de febrer a les 18h. Podeu apuntar-vos de franc enviant un correu electrònic a info@latramolla.cat o un whatsapp al 717712483.