La Tramolla crea un grup vocal infantil dirigit per Òscar Bretau

posted in: General | 0

El primer projecte del nou grup serà muntar un recital amb les cançons del musical “El Petit Príncep” de Manu Guix

WhatsApp Image 2022-01-24 at 14.42.00

Aquest mes de febrer el centre d’art i cultura La Tramolla de Mollet del Vallès obre un nou grup de cant i tècnica vocal adreçat a nens i nenes a partir dels 8 anys.

Sota la direcció d’Òscar Bretau, els i les participants aprendran a preparar des de zero tot el procés necessari per cantar en directe: escalfar la veu, conèixer les cançons, interpretar-les, treballar la tècnica vocal, saber cantar com a solistes i també treballar en equip i aprendre a cantar en grup a tres veus. Sabrem respirar, cantar sense fer-nos mal, aprendre melodies diferents a les que estem acostumades i tocarem alguna cosa de llenguatge musical.

Òscar Bretau és músic, cantant, actor i professor, director del grup vocal TNT, conegut per les seves participacions en programes de TV com “Oh Happy Day” o “La Voz”. Col·labora amb La Tramolla des de fa dos anys, on dirigeix el grup de Teatre Musical per a Adults, ofereix classes individuals de cant i tècnica vocal, forma part del projecte “Hairspray” encarregant-se de la part musical, i és també formador a l’Escola Joan Abelló dins el projecte “Teatre a l’escola per descobrir i transformar el nostre món”, on aquest dijous donarà una conferència sobre Teatre Emocional. 

Per als i les interessades en el nou projecte, La Tramolla organitza una classe oberta el proper dijous 3 de febrer a les 18h. Podeu apuntar-vos de franc enviant un correu electrònic a info@latramolla.cat o un whatsapp al 717712483.